telfoon 038 - 30 32 147

Mogen wij ons aan u voorstellen?

Onze vakvrouwen

De vrouwelijke schilders van schildersbedrijf Mevrouw Schutte in Zwolle

Wij zijn een stel frisse, vlotte en sympathieke meiden. We hebben een positieve werkhouding en zijn niet bang om onze handen vuil te maken. Onderling hebben we een goede band en dat merk je. We krijgen dan ook vaak de opmerking dat we zoveel positiviteit uitstralen.

We maken graag een praatje maar niet te lang en niet te vaak want… er moet vooral ook gewerkt worden.
Samen maken we veel mee. We komen bij dames die net weduwe zijn geworden, jonge vrouwen die pas een scheiding achter de rug hebben, gezinnen met een bijzondere thuissituatie… Kortom, we werken vaak in situaties die begrip en inlevingsvermogen vragen. Wij gaan hier op een ontspannen manier mee om zodat we samen mooi werk afleveren in een hele prettige sfeer

Op dit moment hebben deze vrouwen een kwast of roller in de hand:

 • Charlie

  Charlie

  Ik ben Charlie van der Weide. Ik heb op het CIBAP de opleiding tot restauratie- en decoratieschilder gevolgd. Helaas is daar niet veel werk in te vinden maar gelukkig kwam dit toffe project op mijn pad. Ik heb er erg veel zin in om bij u thuis te mogen schilderen. Tot ziens!
 • Pamela Gaal

  Pamela Gaal

  Hoi, ik ben Pamela Gaal en werk ook als vakvrouw bij Mevrouw Schutte. Je treft me vaak samen met Charlie. Samen hebben we een hoop lol en we vinden van onszelf dat we goed en snel werken. Ben je benieuwd of dat inderdaad zo is? Zorg er dan voor dan we ook bij jou mogen schilderen.
 • Lydia Brouwer

  Lydia Brouwer

  Ik ben als laatste bij het team gekomen maar zeker niet de minste! Ik neem een aantal jaren schilderervaring mee. Ik zag in oktober de eerste berichten over mevrouw Schutte. Ik trok de stoute schoenen aan en heb gevraagd of er een plekje was voor mij. Sinds januari versterk ik dus het team en dat bevalt me meer dan goed!
 • Floor Hertog

  Floor Hertog

  Mijn naam is Floor Hertog. Ik ben er als laatste bij gekomen. Ik ben enthousiast. ik werk nauwkeurig en vind het belangrijk dat het werk er goed uit ziet zodat jij als klant tevreden bent. Ik word er blij van als ik merk dat een opdracht waaraan ik heb geschilderd leidt tot een nieuwe aanvraag.
 • Miranda Stuiver

  Miranda Stuiver

  Hoi, ik ben Miranda. Ik ben het rustigste van het hele stel. Daarom werk ik misschien wel het hardste. Ik word er blij van als ik in een goede harmonie met mijn collega’s en met de opdrachtgever een klus mag klaren. Leuke opdrachten voor mij zijn die opdrachten waar we met z’n vieren flink aan de slag mogen.
 • Janneke van Olst

  Janneke van Olst

  Ik schilder niet zelf mee maar zorg er wel voor dat de meiden lekker door kunnen. Dat er opdrachten zijn en dat de juiste materialen en gereedschappen er zijn. Als opdrachtgever heb je als eerste contact met mij. Ik kom bij je langs om door te spreken wat er gedaan moet worden en om een goede offerte uit te brengen. Hoe meer aanvragen ik op mijn bureau heb liggen…. hoe blijer ik word.
 • Kunnen wij je informeren?

  Kunnen wij je informeren?

  Ben je nieuwsgierig geworden? Informeer dan naar de mogelijkheden.

  Ga naar contact