telfoon 038 - 30 32 147

Mogen wij ons aan u voorstellen?

Onze vakvrouwen

De vrouwelijke schilders van schildersbedrijf Mevrouw Schutte in Zwolle

Wij zijn een stel frisse, vlotte en sympathieke meiden. We hebben een positieve werkhouding en zijn niet bang om onze handen vuil te maken. Onderling hebben we een goede band en dat merk je. We krijgen dan ook vaak de opmerking dat we zoveel positiviteit uitstralen.

We maken graag een praatje maar niet te lang en niet te vaak want… er moet vooral ook gewerkt worden.
Samen maken we veel mee. We komen bij dames die net weduwe zijn geworden, jonge vrouwen die pas een scheiding achter de rug hebben, gezinnen met een bijzondere thuissituatie… Kortom, we werken vaak in situaties die begrip en inlevingsvermogen vragen. Wij gaan hier op een ontspannen manier mee om zodat we samen mooi werk afleveren in een hele prettige sfeer

Op dit moment hebben deze vrouwen een kwast of roller in de hand:

 • Lilian

  Lilian

  Mijn naam is Lilian en als vakvrouw heb ik passie voor het schildersvak, vooral omdat je echt eer hebt aan je werk. Naast de veelzijdigheid tref je overal weer een nieuwe klant, ieder met z'n eigen persoonlijke verhaal en wensen, waardoor geen klus hetzelfde is. Schilderwerk vakkundig afwerken met een mooi en strak eindresultaat, dat geeft mij nou energie!"
 • Leonie

  Leonie

  Mijn naam is Leonie Oostindiën en ik ben 21 jaar. Ik werk als leerling schilder bij Mevrouw Schutte en Dochters en het leukste aan dit vak vind ik dat het heel afwisselend werk is. Je komt op veel plekken waar je normaal nooit naartoe zou gaan. Daarnaast heb je echt eer van je werk, je maakt het allemaal weer mooi. Dit is de reden waarom ik het vak gekozen heb
 • Marjolein van der Harst

  Marjolein van der Harst

  Ik schilder niet zelf mee maar zorg er wel voor dat de meiden lekker door kunnen. Dat er opdrachten zijn en dat de juiste materialen en gereedschappen er zijn. Als opdrachtgever heb je als eerste contact met mij. Ik kom bij je langs om door te spreken wat er gedaan moet worden en om een goede offerte uit te brengen. Hoe meer aanvragen ik op mijn bureau heb liggen…. hoe blijer ik word.
 • Hanna

  Hanna

  Hallo! Mijn naam is Hanna, uit Putten en ben schilder bij mevrouw Schutte & dochters. Schilderen en decoreren deed ik al van kleins af aan. Vandaar dat ik de opleiding Restauratie & Decoratie aan het Cibap in Zwolle heb gevolgd. Een paar jaar later ben ik met plezier begonnen bij mevrouw Schutte & dochters. Sindsdien komen mijn teamgenoot en ik graag bij u langs voor uw schilderwerk!
 • Jan

  Jan

  Jan Wubs getrouwd, ik heb 3 kinderen en ben al 45 jaar schilder. Van de basisschool naar toen nog de L.T.S (Lagere Technische School). De gedachte was om de metaal techniek in te gaan, maar dat werd snel anders. Je kreeg van alle beroepen 2 jaar de kans om te kiezen, het werd schilderen. Het was een klik met het vak en de creativiteit. In 1976 ben ik begonnen bij een klein particulier schildersbedrijf waar ik het vak echt heb geleerd. Nu nog steeds enthousiast en kan ik mijn kennis en kunde over dragen aan de dames van Mevrouw Schutte & dochters.
 • Joost

  Joost

  Ik ben Joost en een schilder met heel wat jaren ervaring. Ik kom uit Zwolle en nog steeds vind ik het vak altijd boeiend door de diversiteit. Het leukste zijn tevreden klanten en graag draag ik mijn kennis over aan de dames.
 • Kunnen wij je informeren?

  Kunnen wij je informeren?

  Ben je nieuwsgierig geworden? Informeer dan naar de mogelijkheden.

  Ga naar contact