telfoon 038 - 30 32 147

Mogen wij ons aan u voorstellen?

Het ontstaan van een vrouwelijk schildersbedrijf

Mevrouw Schutte, de zus van de schilderende Gebroeders Schutte, en haar dochters zetten de familietraditie voort. Een unicum, want we zijn het eerste schildersteam dat volledig uit vrouwen bestaat.

Vrouwelijke schilders

In de dagelijkse praktijk merken we met enige regelmaat dat er vraag is naar vrouwelijke schilders. Simpelweg omdat het soms beter aansluit bij een specifieke situatie of een bepaalde wens. Dat begrijpen we en daar spelen we op in. We snappen het als je bijvoorbeeld eerst de kinderen naar school wilt brengen of wilt afspreken als de thuiszorg geweest is. En soms is het – om welke reden dan ook – simpelweg prettiger om een vrouwelijke schilder over de vloer te hebben. Mevrouw Schutte en haar dochters zijn er voor jou.

Net zoals de gebroeders Schutte werken we onder de sterke vleugels van Lenferink Schilders-, Afbouw en Vastgoedonderhoud uit Zwolle.

De leermeesters van Lenferink hebben ons opgeleid, waardoor we de kneepjes van het vak kennen en ingeschakeld kunnen worden voor allerlei schilderklussen. Zowel binnen als buiten. Ook kunnen we altijd een beroep op de vakmensen van Lenferink doen als we er onverhoopt zelf een keer niet uitkomen of omdat we soms toch een sterke man nodig hebben.

Waar we blij van worden? 
Als we van een huis een thuis mogen maken. Onze basis is schilderen maar we denken ook graag met je mee over kleurgebruik of het interieur. Naast schilderen kunnen we decoreren en behangen. Jouw woning is bij ons in goede, vertrouwde handen. Daarbij letten we op de details, maar bovenal houden we rekening met jouw persoonlijke situatie!

We zijn vrouwelijke schilders met oog voor jou!

  • Kunnen wij je informeren?

    Kunnen wij je informeren?

    Ben je nieuwsgierig geworden? Informeer dan naar de mogelijkheden.

    Ga naar contact