telfoon 038 - 30 32 147

Mevrouw Schutte heeft nieuws.

Projectleider bij Mevrouw Schutte & dochters, iets voor jou?

Projectleider – Mw. Schutte & Dochters - Zwolle

Wie zijn wij?

Mevrouw Schutte & Dochters is het eerste schildersbedrijf in Nederland dat volledig uit vrouwen bestaat en hoofdzakelijk voor particulieren werkt. De aanleiding om een vrouwelijk schildersbedrijf te starten was niet dat de mannen het niet goed doen, maar omdat we merken dat er vanuit de markt een andere vraag komt; behoefte aan een andere manier van werken. Het bedrijf is in oktober 2016 van start gegaan. Mevrouw Schutte & Dochters onderscheidt zich door een heel eigen aanpak en benadering. We communiceren op een andere manier met onze klanten. Daar waar vaak de technische kant wordt benadrukt heeft mevrouw Schutte & Dochters een persoonlijke benadering en gaat het over beleving, vertrouwen en gevoel. Naast het leveren van kwalitatief goed schilderwerk, leveren we ook een persoonlijke beleving. Dat begint al bij het opnemen van de woning en werkt door in de uitvoering en de nazorg. Uiteraard heeft mevrouw Schutte een website, een FacebookpaginaTwitterInstagram en LinkedIn

Mevrouw Schutte & Dochters is onderdeel van Lenferink. Lenferink is een toonaangevend en financieel gezond familiebedrijf die al bijna 60 jaar actief is als betrouwbaar vastgoedonderhoudsbedrijf op het gebied van renovatie, (gevel)onderhoud en energiebesparing. Onze klanten zijn bedrijven, scholen, VVE’s en vastgoedeigenaren en particulieren. Lenferink heeft een lange termijn focus, is sterk klantgericht, heeft een uitstekende marktreputatie en heeft betrokken, vakkundige en creatieve medewerkers. Binnen Lenferink hebben wij oog en zorg voor onze medewerkers. Wij hebben een no-nonsense bedrijfscultuur, een aanpakkers mentaliteit, korte communicatielijnen en een prettige werksfeer. De vestigingen worden vanuit Zwolle ondersteund door professionals op het gebied van Commercie, Financiën, ICT en HRM.

Je werk:

 

Als Projectleider bij Mevrouw Schutte & Dochters ben je het gezicht van je klanten. Je bezoekt en bespreekt de wensen van de klant, maakt de offertes en je zorgt dat alles perfect uitgevoerd wordt. Je verzorgt de communicatie en afstemming met je uitvoerende team en die stuur je waar nodig bij. Ondertussen bewaak je het budget en rapporteer je hierover aan de commercieel directeur. Je weet hoe het er aan toe gaat in de markt en je bent communicatief vaardig. Je kan goed organiseren en bedenkt praktische en slimme oplossingen die de uitvoering ten goede komen en tot een hoge tevredenheid bij de opdrachtgevers leiden en ook bij je team. Je vind het leuk om de commerciële communicatie en het sterker maken van de merknaam mw. Schutte en Dochters vorm te geven op sociale media, beurzen, etc. en je onderhoudt je contacten met Deltion College om de instroom van vrouwelijke schilders te bevorderen.

Wij vragen:

 • Een HBO/MBO+ werk- en denkniveau.
 • Je hebt meerjarige ervaring in een soortgelijke rol; schildertechnisch, vastgoedonderhoud is een pré.
 • Je bent ondernemend en kan het overzicht houden.
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en je teams verder ontwikkelen.
 • Je hebt affiniteit met de markt en doelgroep en je vindt het een uitdaging om het unieke concept van mw. Schutte & Dochters verder te ontwikkelen.
 • Je bent administratief, digitaal vaardig en handig met social media.
 • Je bent gewend projecten te evalueren en continu te verbeteren.
 • Parttime (28-38 uur) bespreekbaar.

Wij bieden:

Projectleider zijn bij mw. Schutte & Dochters betekent dat je een aantrekkelijke en vooral veelzijdige baan hebt met een grote mate van zelfstandigheid, waar je eigen inbreng gewaardeerd en gestimuleerd wordt en waar je werkt in een dynamische omgeving. Je krijgt de ruimte om je ondernemerschap te tonen en je wordt goed begeleid vanuit de bedrijfsleiding. Wij bieden jou uitstekende arbeidsvoorwaarden en de ruimte om je verder te ontwikkelen. Uiteraard ontbreekt een auto, laptop en telefoon van de zaak niet.

Interesse in jou volgende uitdaging?

Stuur dan je motivatiebrief en CV naar Wim Wittekoek, Directeur HR & Organisatie, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 • Kunnen wij je informeren?

  Kunnen wij je informeren?

  Ben je nieuwsgierig geworden? Informeer dan naar de mogelijkheden.

  Ga naar contact