telfoon 038 - 30 32 147

Mevrouw Schutte heeft nieuws.

Kleine monsters

Het is 20 augustus 6.00 uur, met frisse tegenzin sleep ik mezelf uit bed voor de eerste werkdag na een heerlijke zomer vakantie. Maar al snel heb ik weer zin in de dag! Vandaag een nieuwe uitdaging.  We gaan schilderen bij een kinderdag verblijf. En dat zijn wij bij mevrouw nog niet zo gewend. Normaal gesproken schilderen we buiten en binnen bij diverse particuliere opdrachtgevers. Vandaag beginnen we met een wat (voor ons) groter project!

IMG 20180912 WA0001

Dit vergt toch wel even wat andere skills, dan die we normaal gesproken gewend zijn. Er lopen daar het hele jaar door heel veel van die kleine lieve monstertjes. Tientallen kinderhandjes en de helft aan kindermondjes die overal aanzitten om het leven te ontdekken. En dat zie je in het gebouw! Alles weer even opfrissen door schilderen en sauzen is geen overbodige luxe, maar dit is niets nieuws voor ons. De uitdaging zit ‘m in de planning. Normaal gesproken schilderen we buiten en binnen bij diverse particuliere opdrachtgevers.  Vandaag beginnen we met een wat (voor ons) groter project. Het schilderen binnen bij een kinderdag verblijf.

 

En dat is leuk! We zijn te porren voor een nieuwe uitdaging. Het draait hier voornamelijk om plannen en overleg met de opdrachtgever. Waar kunnen we wel aan het werk en welke ruimte moet beschikbaar blijven voor die kleine monstertjes. Zo hebben we voor de vakantie al snel even twee kleine slaapkamertjes gesausd, zodat deze nu beschikbaar zijn voor het slapen en de andere nu opgepakt kunnen worden.

Of, wanneer kunnen die kleintjes lekker buiten spelen en even niet aan onze spullen komen, want dat vinden ze natuurlijk leuk! En we willen graag voorkomen dat de verf overal terecht komt, behalve op de plek waar het hoort.

Tijdens het schrijven zijn we een week bezig, en het gaat goed! We draaien zo door het hele gebouw heen. De ene ruimte is klaar, de volgende is aan de beurt. Lukt het even niet, dan maken we pas op de plaats en beginnen vast elders. Leuk!

Goed nadenken, veel praten en af en toe even spelen met die monsters! Van deze klussen willen we er wel meer oppakken.

 

  • Kunnen wij je informeren?

    Kunnen wij je informeren?

    Ben je nieuwsgierig geworden? Informeer dan naar de mogelijkheden.

    Ga naar contact