telfoon 038 - 30 32 147

Mevrouw Schutte heeft nieuws.

Wij zoeken een ervaren collega!

Gezocht Schildervrouw!

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega. Ben jij die schilder die al een poosje in de branche werkt en al wat ervaring heeft.

Heb je oog voor detail, gevoel voor kwaliteit en passie voor het vak, dan zijn we op zoek naar jou!

Wat hebben we te bieden:

Je krijgt bij ons een uitdagende functie binnen Mevrouw Schutte & dochters. Een leuk schildersbedrijf met allemaal schilder vrouwen. We werken samen in een collegiale en prettige werksfeer in de particuliere tak, regio Zwolle. Wij bieden je goede arbeidsvoorwaarden, de mogelijkheid tot een deeltijdbaan en als je het in je hebt dan krijg je van ons alle ruimte om je te ontwikkelen.

Over Mevrouw Schutte & dochters

We zijn een jong bedrijf in Zwolle. Oktober 2016 zijn we gestart met 4 schilder vakvrouwen. We werken met name voor particulieren in de regio Zwolle. De woonkamer schilderen, de buitenkant van een huis voorzien van een nieuwe, frisse kleur? Wij staan je bij met raad en daad. De vrouwen van Mevrouw Schutte zijn echte aanpakkers met een nuchtere kijk op het werk. Praktisch, met gevoel voor detail en situatie van de klant.

 

Wat zoeken wij?

We zijn op zoek naar een stoere vrouw. Als vrouwelijke schilder doorbreek je bestaande rolpatronen en ben je een voorbeeld voor meer vrouwen in de techniek.

- Je beschikt over een aantal jaren ervaring in het schildervak.

- Je bent een echte teamplayer, met goede sociale vaardigheden.

- Je houdt van korte snelle lijnen.

 

Heb je vragen, bel of mail dan met Janneke van Olst: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-82 33 33 86.

 

  • Kunnen wij je informeren?

    Kunnen wij je informeren?

    Ben je nieuwsgierig geworden? Informeer dan naar de mogelijkheden.

    Ga naar contact