telfoon 038 - 30 32 147

Mevrouw Schutte heeft nieuws.

Kleine monsters

Het is 20 augustus 6.00 uur, met frisse tegenzin sleep ik mezelf uit bed voor de eerste werkdag na een heerlijke zomer vakantie. Maar al snel heb ik weer zin in de dag! Vandaag een nieuwe uitdaging.  We gaan schilderen bij een kinderdag verblijf. En dat zijn wij bij mevrouw nog niet zo gewend. Normaal gesproken schilderen we buiten en binnen bij diverse particuliere opdrachtgevers. Vandaag beginnen we met een wat (voor ons) groter project!

IMG 20180912 WA0001

Dit vergt toch wel even wat andere skills, dan die we normaal gesproken gewend zijn. Er lopen daar het hele jaar door heel veel van die kleine lieve monstertjes. Tientallen kinderhandjes en de helft aan kindermondjes die overal aanzitten om het leven te ontdekken. En dat zie je in het gebouw! Alles weer even opfrissen door schilderen en sauzen is geen overbodige luxe, maar dit is niets nieuws voor ons. De uitdaging zit ‘m in de planning. Normaal gesproken schilderen we buiten en binnen bij diverse particuliere opdrachtgevers.  Vandaag beginnen we met een wat (voor ons) groter project. Het schilderen binnen bij een kinderdag verblijf.

Lees meer

Stage bij mevrouw Schutte & dochters deel 2

Hallo allemaal,

Mijn naam is Emmy Holsappel. Ik zit momenteel in het 2e leerjaar restauratie/decoratieschilder op het Cibap in Zwolle.foto Emmy

 

 

 

Sinds 12 februari loop ik stage bij Mevrouw Schutte & dochters. Ik zal tot en met met 6 juli a.s. bij dit leuke

team meelopen met Charlie en Miranda.

Ik heb ervoor gekozen om hier stage te lopen omdat ik het een superleuk concept vind en natuurlijk om veel

nieuwe dingen te leren en ervaring op te doen.

Het is een heel gezellig team en ik heb het erg naar mijn zin!

Groetjes Emmy

Misschien zie ik u binnenkort bij een klus!

Stage bij Mevrouw Schutte & dochters

Regelmatig hebben wij leerlingen of stagelopers die ons komen versterken. Ook dit half jaar mogen we twee dames verwelkomen.   jill stukje mevr schutteDe dames stellen zichzelf voor, we beginnen met Jill. 

Lees meer

  • Kunnen wij je informeren?

    Kunnen wij je informeren?

    Ben je nieuwsgierig geworden? Informeer dan naar de mogelijkheden.

    Ga naar contact