telfoon 038 - 30 32 147

De doelgroepen van Mevrouw Schutte.

Ik woon alleen en vind het prettig om met vrouwen te kunnen overleggen

Ik woon alleen in een prettig huis maar ook mijn huis vraagt om onderhoud. Om voor dit soort klussen mijn druk bezette vrienden te vragen vind ik lastig. De dagen vliegen voorbij en in mijn eentje dan een huis schilderen is toch wel een flinke klus. De dochters van mevrouw Schutte hebben me fantastisch geholpen. Ze zijn heel flexibel, ze denken mee en ze beheersen hun vak. Het voelde heel vertrouwt. Het resultaat is dat ik zelf ook een beetje heb leren schilderen en mijn huis liet ik in vertrouwde handen achter als ik naar mijn werk ging.

Herken je je hierin? Neem dan contact op met mevrouw Schutte & dochters. Wij zorgen voor een persoonlijke sfeer en gaan graag een gesprek met je aan, althans…. als je dat zelf ook wilt.

Wij werken op een hele prettige manier samen en betrekken onze opdrachtgever graag in ons werk. Wij creëren een vertrouwde sfeer zodat het niet voelt als een vreemde over de vloer. De reactie die we regelmatig krijgen is dat het lijkt alsof er vriendinnen komen schilderen.

  • Kunnen wij je informeren?

    Kunnen wij je informeren?

    Ben je nieuwsgierig geworden? Informeer dan naar de mogelijkheden.

    Ga naar contact