telfoon 038 - 30 32 147

De doelgroepen van Mevrouw Schutte.

Ik heb een jong gezin en ben druk

Half zeven ’s ochtends, de wekker gaat, je draait je nog een keer om. Uit de andere kamer hoor je een slaperig “mamaaaaaa…..” Met een diepe zucht realiseer je je:
    1.    Dat je nog graag een uurtje zou blijven liggen
    2.    Dat je als een haas uit bed moet want er staat weer een drukke dag te wachten!


Lees meer

Ik woon alleen en vind het prettig om met vrouwen te kunnen overleggen

Ik woon alleen in een prettig huis maar ook mijn huis vraagt om onderhoud. Om voor dit soort klussen mijn druk bezette vrienden te vragen vind ik lastig. De dagen vliegen voorbij en in mijn eentje dan een huis schilderen is toch wel een flinke klus. De dochters van mevrouw Schutte hebben me fantastisch geholpen. Ze zijn heel flexibel, ze denken mee en ze beheersen hun vak. Het voelde heel vertrouwt. Het resultaat is dat ik zelf ook een beetje heb leren schilderen en mijn huis liet ik in vertrouwde handen achter als ik naar mijn werk ging.

Lees meer

Ik ben al wat ouder en wil het graag rustig aan doen

Half zeven ’s ochtends, u wordt even wakker. U draait zich nog een keer om. Gelukkig….ik hoef nog niet uit bed. De thuiszorg komt rond acht uur. Zij helpen me met aankleden. Vooral de steunkousen is lastig voor mij. Voor die tijd rustig een kopje koffie en wakker worden. Even de benen strekken en rustig op gang komen.

Lees meer

Ik wil mijn huis goed laten schilderen en zoek een schilder in Zwolle

Ik heb de bijschriften hier boven gelezen en herken me eigenlijk nergens in. Wel spreekt het idee van mevrouw Schutte & dochters mij enorm aan. Ik voel erg veel voor de vertrouwde en eigen sfeer, de goede verstandhouding en het plezier dat jullie uitstralen. Dat in combinatie met goed vakmanschap en een scherpe prijs maakt dat ik graag gebruik maak van jullie diensten.

  • Kunnen wij je informeren?

    Kunnen wij je informeren?

    Ben je nieuwsgierig geworden? Informeer dan naar de mogelijkheden.

    Ga naar contact